Eveniment Jucăriile de Crăciun de Altădată 2021

0
(0)

SCS Software a dat drumul evenimentului anual de Crăciun atât pe Euro Truck Simulator 2 cât și pe American Truck Simulator.

Există unele lucruri în viață care sunt atemporale, în care amintirea rămâne la fel de puternică astăzi precum a fost sentimentul în trecut. Poate ca prima dată când ți s-a oferit cea mai preferată jucărie de Crăciun. Dacă sunteți de acord, atunci puteți fi de asemenea de acord că unele jucării din vremuri trecute păstrează un farmec și o magie care le face irezistibile, chiar și astăzi, atât pentru tineri, cât și pentru bătrâni deopotrivă. Mai mult, credem că există ceva incredibil de plină de satisfacții atunci când ai ocazia în viață de a împărți o astfel de jucărie cu altcineva. Este o șansă de a oferi ceva special și personal, ceva din trecutul tău.

Așadar, fără alte prelungiri, vă putem prezenta evenimentul nostru Jucăriile de Crăciun de altădată, pentru Euro Truck Simulator 2 și American Truck Simulator! Ne-am dori să împărtășim cu voi, „ceva vechi și ceva nou” nostru, despre Crăciunul din acest an.

Pentru această provocare, vă cerem să livrați mărfuri Cadouri în toate teritoriile de transport. Vom acorda cadouri orașelor, în funcție de numărul de livrări pe care le oferă sau le primește. Cu cât un oraș dă sau primește mai multe, cu atât orașul primește mai multe cadouri, până la maximum 10.

Veți putea urmări progresul comunității pe World of Trucks sau direct în joc folosind interfața de Contracte Externe actualizată.

Vom recompensa jucătorii de fiecare dată când comunitatea atinge un nou nivel cu o jucărie de epocă special creată manual în interiorul unui camion, creată cu memorie și dragoste dragă, chiar aici de către dezvoltatorii noștri de la SCS.

Regulile evenimentului

Folosind contracte externe cu un profil conectat la World of Trucks în Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator sau ambele, comunitatea trebuie să obțină cât mai multe Cadouri acordate cât mai multor orașe din toate teritoriile de transport. Fiecare oraș poate obține până la 10 cadouri!

Pentru ca un oraș să câștige 1 Cadou, comunitatea trebuie să facă 1000 de livrări către sau dinspre el, folosind încărcătura Cadouri furnizată.

Fiecare nivel de 350 de cadouri atribuit va debloca o recompensă unică a comunității pentru ambele jocuri.

Pentru un obiectiv personal, finalizați cel puțin 15 livrări de mărfuri Cadouri fie în Euro Truck Simulator 2, fie în American Truck Simulator sau în ambele jocuri combinate.

Recompensele evenimentului

Scopul personal: Contribuția dvs. de 15 sau mai multe livrări de mărfuri Cadouri vă va aduce:

  • un achievement special pe World of Trucks
  • o gamă frumoasă de lumini decorative pentru cabinele de camion în fiecare joc, cel puțin 1 pentru fiecare marcă de camion, ca accesoriu pentru camion

Obiectivele comunității: fiecare nivel de 350 de cadouri, alocate orașelor, va debloca recompense unice ale comunității pentru ambele jocuri. Vor fi 7 niveluri în total, așa că după ce vor fi atinse 2450 de cadouri, toate obiectivele comunității vor fi îndeplinite, așa că haideți!

Notă: Pentru a vă califica pentru orice recompensă comunitară, trebuie să vă îndepliniți cel puțin obiectivul personal în Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator sau ambele. Fiecare recompensă va fi un articol de inventar Steam atât pentru Euro Truck Simulator 2, cât și pentru American Truck Simulator. Odată finalizat, revendicați recompensa în pagina Evenimente din profilul dvs. World of Trucks.

Evenimentul se va încheia duminică, 16 ianuarie, la ora 23:59 UTC.

Tradus și adaptat de pe articolul oficial.

Cât de mult ți-a plăcut acest articol?

Click pe orice stea pentru a acorda o notă

Ratingul mediu 0 / 5. Voturi: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează acest post.

Lasă un răspuns