Update 1.43 pentru Euro Truck Simulator 2 s-a lansat oficial

4.8
(4)

Vești grozave de la SCS Software care prezintă ,,Actualizarea 1.43” lansată oficial pentru jocul Euro Truck Simulator 2.

Actualizarea 1.43 este cea mai recentă actualizare adăugată pentru jocul ETS2 de către SCS Software. Acest lucru aduce remorci basculante ce pot fi deținute, noi puncte de vedere, refacerea orașului Lyon și multe altele.

Schimbări în actualizarea 1.43 pentru Euro Truck Simulator 2

 • 🔧 Orașul Lyon refăcut;
 • 🎦 Adăugare noi puncte de vedere;
 • 🚧 Drumuri noi Iberia;
 • 🚛 Remorci de basculantă deținute;
 • 🚛 Noi rute Speciale de Transport;
 • 🚛 MAN TGX EfficientLine 3;
 • 🛣️ Suport îmbunătățit pentru controler;
 • 🔊 Actualizare sunet interior cabină;
 • ✍ Noi fonturi SDF;
 • 🚧 Actualizare puncte taxare;
 • ➕ Atenuarea sunetului implementată;
 • 🛠 Remedieri generale de erori.

Orașul Lyon refăcut

După cum s-a menționat anterior într-un blog dedicat, suntem bucuroși să vă împărtășim unul dintre cele mai recente proiecte de reskin în Euro Truck Simulator 2. Orașul Lyon din Franța va primi un reskin major, oferindu-i un aspect proaspăt și actualizat. uite. Deci, ce anume a fost schimbat? Să aruncăm o privire mai atentă!

După cum puteți vedea din aceste fotografii de comparație, multe s-au schimbat! De fapt, majoritatea aspectului orașului a fost reproiectat pentru a-l face mai realist și mai real. De asemenea, am actualizat acum aceste zone pentru a include rutele pe care camionagii le folosesc efectiv pentru a intra și a ieși din Lyon și din zonele industriale din jur. De asemenea, am adăugat 3 noi Repere semnificative pentru oraș.

Multe dintre modelele mai vechi de vegetație, cum ar fi copacii și florile sălbatice, au fost înlocuite cu altele mai noi, ceea ce oferă orașului un aspect complet nou în ceea ce privește frumusețea naturală. Semnele rutiere și drumurile, în general, au fost, de asemenea, actualizate cu texturi mai precise, realiste și detaliate. Deși multe dintre schimbările majore sunt destul de evidente, vă vom lăsa la latitudinea dvs. să explorați singur Lyon pentru a le descoperi pe toate!

Actualizări puncte taxare

Punctele de taxare vor primi, de asemenea, o revizuire în această actualizare. Echipele noastre au revizuit majoritatea taxelor din Euro Truck Simulator 2 pentru a actualiza și aplica remedieri la limitele de viteză, semnalizarea rutieră și alte ajustări minore. Deși aceasta nu este o revizuire sau o reproiectare completă, sperăm că această actualizare (și și pe cele viitoare) va aduce o experiență mai fluidă atunci când trece prin multele taxe care pot fi găsite în toată Europa.

Din păcate, nu am ajuns la toate taxele la timp pentru această versiune beta deschisă, așa că așteptați ca această actualizare să fie continuată și în versiunile viitoare de joc.

Punctele de vedere

După cum anunțam anterior într-o postare pe blog, suntem bucuroși să împărtășim aceste puncte de vedere în Euro Truck Simulator 2! În această actualizare, vor fi adăugate un total de 35 de puncte de vedere noi în locațiile ETS2 deja lansate.

De la orașe și porturi până la zone industriale, vor exista o mulțime de motive pentru a revedea unele dintre locațiile mai vechi și a le vedea dintr-o perspectivă diferită. Dacă doriți să aflați câteva exemple mai precise, veți putea găsi noi puncte de belvedere axate pe repere precum Podul Cernavodă sau Viaductul Poiana Teiului.

Abia așteptăm să aruncați o privire asupra acestor noi completări în lumea în continuă expansiune a ETS2. Odată ce actualizarea 1.43 va fi disponibilă, puteți să ne spuneți care dintre aceste puncte de vedere preferați cel mai mult etichetând conturile noastre de rețele sociale fie pe Twitter, Facebook sau Instagram și asigurați-vă că atașați o captură de ecran frumoasă sau un clip!

Noi drumuri în Iberia

De la temperaturile arzătoare ale deșertului Tabernas până la orașul plin de viață Madrid, Iberia a fost o destinație populară pentru camionagii de la lansarea sa în aprilie. Pe baza feedback-ului din partea comunității noastre de la lansarea sa, echipa noastră de hărți s-a gândit că ar fi bine să revizuiască extinderea hărții și să aducă conținut suplimentar nou.

1.43 pentru ETS2 aduce noi drumuri de țară de-a lungul numeroaselor autostrăzi din Iberia pe care le puteți folosi și explora. Deci unde vor fi amplasate aceste noi drumuri? Prima nouă adăugare poate fi găsită la nord de Madrid, legând împreună autostrăzile A-1 și A-2. Al doilea drum nou poate fi găsit în sudul Portugaliei, începând din apropierea orașului Sines, trecând pe lângă orașul Beja și terminând în Spania, chiar deasupra Sevilla.

Când am scris pentru prima dată despre aceste noi completări, un drum nu era încă terminat, așa că nu am putut să-l împărtășim cu voi; cu toate acestea, acum este gata pentru Open Beta! Suntem bucuroși să vă împărtășim că o mică porțiune a A-52 care leagă Vigo și Leon a fost acum finalizată și este gata să călătoriți mai departe. Asigurați-vă că faceți o mașină și admirați priveliștile frumoase ale regiunii locale.
Aceste noi drumuri nu numai că le vor oferi camionagiilor rute alternative în timp ce se livrează, ci și peisaje și zone mai frumoase de explorat în Iberia! Sperăm că vă veți bucura de acest conținut suplimentar nou și gratuit care vine în expansiunea Iberia!

Noi rute speciale de transport

Deja am scris un articol despre acest aspect, îl puteți accesa făcând click aici.

Remorci de basculantă deținute

Suntem bucuroși să anunțăm că remorcile pentru basculante sunt acum deținute și complet personalizabile! Aceste remorci sunt folosite pentru transportul de materiale în vrac și, în funcție de lungimea lor, sunt cele mai potrivite pentru diferite mărfuri.

În Euro Truck Simulator 2, remorcile basculante vor avea 2 tipuri de caroserie personalizabile. Acestea sunt aluminiu și oțel. Ambele sunt disponibile în două lungimi diferite (9m sau 10m) și cu 2 sau 3 axe. Basculantele scurte sunt cele mai bune pentru „încărcăturile grele”, cum ar fi pietrișul, nisipul. Dumperele lungi sunt cele mai bune pentru mărfuri ușoare, cum ar fi orz, grâu, coajă de lemn și resturi de metal.

Doriți să vă personalizați remorca basculantă? Veți putea adăuga și modifica unele dintre accesoriile de pe ele, inclusiv marcaje, barele de protecție spate, apărătoarele de noroi față și spate, aripi față și spate și lucrări de vopsire.

Actualizarea sunetului interior al cabinei

În această actualizare am implementat și un nou efect de sunet care simulează atenuarea sunetului de la zgomotele din mediul înconjurător, precum și sunetul motorului și roților camionului. Deoarece fiecare camion are o izolare fonică diferită, echipa noastră de sunet a simulat acest lucru cu ajutorul egalizării sunetului și a efectelor de reverb.
Mai simplu spus, sunetele din interiorul cabinei camionului au fost actualizate pentru a simula mai bine modul în care motorul, roții și alte sunete exterioare sunt atenuate atunci când conduceți din prima persoană.
Aceasta este doar prima iterație a acestei actualizări, deoarece în viitor intenționăm să aducem o simulare mai precisă a atenuării în funcție de dimensiunea cabinei camionului. Această actualizare a fost aplicată tuturor camioanelor atât din Euro Truck Simulator 2, cât și din American Truck Simulator.

Fonturi SDF noi

O altă caracteristică nouă care vine împreună cu 1.43 este utilizarea fonturilor SDF (Signed Distance Fields) în joc. Deci, cum anume afectează asta jocul? Această tehnică de fonturi permite ca textele și fonturile să fie afișate perfect în orice rezoluție, scară sau de la orice distanță.

În loc ca fonturile să fie afișate ca o imagine, care pot deveni distorsionate la o rezoluție mai mică sau mărite de la o distanță îndepărtată, fonturile SDF pot fi ajustate la orice dimensiune și rămân perfect clare și clare pentru utilizator.

Cât de mult ți-a plăcut acest articol?

Click pe orice stea pentru a acorda o notă

Ratingul mediu 4.8 / 5. Voturi: 4

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează acest post.

Lasă un răspuns