Versiunea 1.44 vine cu explorarea drumurilor nemarcate

5
(2)

În timp ce transportul ar trebui să se concentreze în principal pentru a obține performanțe excelente și a îndeplini treaba în mod corespunzător, dimensiunea hărților din jocurile noastre tinde să scoată la iveală dorința de a explora fiecare colț al fiecărei zone accesibile. Și în viitoarea actualizare 1.44, acest aspect al jocului va primi o schimbare foarte importantă!

Cei mai observatori dintre voi ar putea fi conștienți de faptul că, în timpul călătoriei, vă puteți împiedica uneori de un pasaj care nu este afișat pe hartă și care duce la ceva… interesant. După aceea, odată ce părăsiți zona, pasajul nemarcat nu este încă vizibil pe hartă. Acest lucru va fi însă ușor diferit în viitor!

Odată cu actualizarea 1.44, se va implementa în ATS și ETS2 o nouă caracteristică; odată ce conduceți pe un drum nemarcat, veți fi anunțat despre acest lucru printr-un mesaj în consilierul de traseu, iar drumul explorat va apărea pe hartă ca o linie punctată portocalie, cu orice parte neexplorată în fața dvs. afișată în gri. Pe de o parte, acest lucru vă va asigura că veți fi imediat conștient de faptul că ați găsit ceva interesant, iar pe de altă parte, dacă vă decideți vreodată să re-vizitați o zonă ascunsă, veți ști unde să mergeți.

Ei bine, se pare că, odată ce noua actualizare este disponibilă, va fi momentul perfect pentru a vă trezi exploratorul interior și pentru a fi întotdeauna atenți la orice întorsătură suspectă care ar putea duce la ceva unic. Odată ce ați pus mâna pe jocurile cu această nouă funcție, asigurați-vă că ne anunțați prin intermediul rețelelor sociale ce lucru interesant ați reușit să găsiți!

Sursa: Blog SCS Software

Cât de mult ți-a plăcut acest articol?

Click pe orice stea pentru a acorda o notă

Ratingul mediu 5 / 5. Voturi: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează acest post.

Lasă un răspuns